Disclaimer

Disclaimer

Frans Veffer streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via haar website op het internet plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan Frans Veffer niet garanderen dat de informatie op zijn website steeds correct of volledig is. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Frans Veffer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Wel stelt Frans Veffer het op prijs dat haar eventuele onjuistheden worden gemeld: info@themua.nl. Frans Veffer behoudt zich het recht voor om de informatie op zijn website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van deze website rust auteursrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving – op welke wijze dan ook – dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Frans Veffer.

Privacy statement

Frans Veffer Visagie & Hairstyling respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de door u eventueel ingevulde gegevens alleen voor het eventueel beantwoorden van uw bericht aan of om u op de hoogte te brengen van relevante acties, een speciale aanbieding en/of siteverbeteringen van www.themua.nl.

Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van derden. Frans Veffer Visagie & Hairstyling heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Op het forum worden echter geen links naar sites van derden en alles wat ermee te maken heeft, toegelaten. Links worden onherroepelijk en zonder verwittiging verwijderd. Linken naar deze site. Het is de gebruiker niet toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Frans Veffer, een koppeling aan te brengen tussen uw site en deze site.

© 2014 Frans Veffer Visagie & Hairstyling