Depositair

Ik ben depositair van de volgende cosmetica merken omdat ik mijn cliënten graag de mogelijkheid wil bieden om cosmetica direct aan te kunnen kopen en/of later (bij) te bestellen na bijvoorbeeld een persoonlijk make-up advies zonder mij telkens persoonlijk te hoeven consulteren.

Frans Veffer Visagie & Hairstyling bied alleen cosmitica aan die gebruikt wordt door professionals en waar Frans Veffer als professioneel visagist volledig achter staat.

foto 2

Golden Rose Cosmetics

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van andere merken. Golden Rose of Golden Care producten zijn uitsluitend te verkrijgen bij de professional en dus ook bij Frans Veffer Visagie & Hairstyling.

KARAJA

d_2KARAJA is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italië. Maar de oorspronkelijke ingrediënten komen uit het Amazonewoud, waar de KARAJA indianen bekend zijn om hun prachtige lichaamsbeschilderingen. KARAJA is erg kleurrijk, dierproefvrij en trendy. Het assortiment is zeer breed en voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar bij Frans Veffer Visagie & Hairstyling. De producten zitten in een trendy en stijlvolle verpakking.

Webshop

De producten van Karaja en Golden Rose zijn binnenkort verkrijgbaar via de nieuw te openen webshop van Frans Veffer Visagie & Hairstyling. In de toekomst zal de webshop uitgebreid worden met een groter assortiment aan producten. Houd deze website in de gaten!