Mijn diensten

Ik ben te boeken voor het volgende:

  • f_wat_doe_ik_1Visagie en Hairstyling voor fotografie en modeshows. Ik ben gedegen opgeleid en heb inmiddels de nodige ervaring in het verzorgen van make-up en hairstyling voor fotografie en modeshows. Hetzij individueel of met een groep van collega visagisten. Ik heb al vaak het voorrecht gehad om met talentvolle fotografen en producers van modeshows samen te mogen werken.
  • Visagie en hairstyling voor een speciale gelegenheid. Er zijn van die gelegenheden die vragen om een specifieke persoonlijke presentatie. Of het nu voor een speciale avond uit is, een belangrijke meeting, een persconferentie of een presentatie, ik sta graag tot uw beschikking om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u er tot in de puntjes uit ziet qua make-up en hairstyling.
  • Visagie en hairstyling voor uw bruiloft. Ik vind het èèn van de leukste opdrachten om ervoor te zorgen dat de aanstaande bruid er uitziet als in een droom op haar grote dag. Hierbij houd ik rekening met de kleding, accessoires en de trouwlocatie. Samen gaan we op zoek naar een make-up en/of kapsel dat uw gasten versteld zal doen staan. Ik kan alleen voor het jawoord de make-up en het kapsel verzorgen, maar kan ook uw make-up aanpassen voor de festiviteiten later op de dag. Indien gewenst ben ik de gehele dag op de achtergrond aanwezig. Aan mijn bruidsmake-up gaat altijd een proefmakeup-up en proefkapsel vooraf en zit een “touch up kit” inbegrepen zodat u uw make-up gedurende de dag zelf kunt verfrissen. Ook sta ik paraat voor de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere bruiloftsgasten die er op hun best uit willen zien. Informeer naar de bruidsarrangementen.
  • Persoonlijk make-up advies. Ik kan u een persoonlijk make-up advies geven. Samen op zoek naar de juiste producten, kleuren en technieken. Informeer naar de mogelijkheden.f_wat_doe_ik_2
  • Workshops. Ik verzorg workshops voor bedrijven om ervoor te zorgen dat hun medewerkers er verzorgd en soms ook uniform uitzien om herkenbaar te zijn wanneer zij het bedrijf vertegenwoordigen.
  • Ook verzorg ik informele workshops voor groepen die gewoon eens willen weten “hoe het nu eigenlijk allemaal moet”. Boek mij bijvoorbeeld eens met een groep vriendinnen. Hierbij wordt per deelnemer advies gegeven over welke make-up en welke technieken het beste wat uiterlijk betreft naar boven halen. Bij niet iedereen is bijvoorbeeld een smokey eye mogelijk. Ook correcties of camouflage van kenmerken in uw gezicht die u zelf minder aantrekkelijk vind leer ik u aan. Samen bekijken we onder het genot van een drankje en iets lekkers wat voor u het beste geschikt is en leer ik u hoe u de make-up zelf kunt aanbrengen.
  • Events. Ik ben te boeken voor evenementen en kan hierbij bijvoorbeeld bij kapsalons, kledingzaken etc. make-overs verzorgen of make-up touch-ups verzorgen. Ook ben ik te boeken voor beurzen en productdemonstraties.